Servicii Funerare Angel's

Oferim servicii funerare complete non-stop în Filiasi, Melinesti, Negoiesti, Cruset, Capreni, Stejari, Isalnita, Beharca, Bradesti, Racari, Tantareni, Poiana, Turburea, Poienarii de arges, Ghioroiu, Balcesti, Gorunesti, Manicea, Salcia, Craiova ce acoperă toate aspectele de la organizarea funeraliilor, documente funerare necesare și până la realizarea de aranjamente florale desăvârșite.

Servicii funerare Filiasi
ORGANIZAREA CEREMONIEI FUNERARE

Ne putem ocupă de tot ce înseamnă organizarea ceremoniei funerare, de la sicrie, până la transportul sicriului la domiciliu, cosmetizare și igienizare. Servicii Funerare Angel's.

Servicii funerare Filiasi
ACCESORII

Batiste, pregătite pentru a fi oferite (cu bănuț și lumânare); Prosoape de diferite dimensiuni oferite participanților la înmormântare; Eșarfe (diferite culori și modele); dolii pentru participanții la funeralii; Pânză albă pentru sicriu.

Servicii funerare Filiasi
TRANSPORT FUNERAR

De la domiciliuI capelaI spital la locul de înhumare;Național și Internațional; Repatrieri. Servicii funerare Filiasi.

AdobeStock_293167588-scaled
ÎNTOCMIREA ACTELOR

Întocmirea actelor reprezintă una dintre cele mai mari provocări. Tocmai de aceea, Angel's Craiova va oferă sprijinul și consilierea necesară.

AdobeStock_40114293-scaled (1)
ORGANIZARE POMENI ȘI POMENIRI

Meniuri de dulce; Meniuri de post; Pachete; Colive, colaci, colăcei; Prăjituri.

AdobeStock_294706742-scaled (1)
CONSULTANȚĂ FUNERARĂ

Consultanță funerară. Dacă va pregătiți pentru decesul unei persoane dragi și nu știți care sunt primii pași pe care trebuie să îi urmați, va putem îndrumă realizând un preventiv gratuit, având posibilitatea astfel să aflați toate detaliile înhumării.

AdobeStock_182328899-scaled
ÎNCHIRIERE CAPAC FRIGORIFIC

Este un serviciu disponibil pe parcursul întregului an, cu precădere are cerere mai mare în perioada estivală, când temperaturile devin foarte ridicate. Principalul avantaj al acestui serviciu este asigurarea condițiilor optime igienico-sanitare.

Cere mai multe informații!

Pentru a putea pune la punct toate detaliile ne puteți contacta accesând butonul de mai jos.