Transport funerar local si national

Angel’s servicii funerare in Craiova ofera servicii de transport funerar gratuit in Craiova. Serviciul de transport funerar in Craiova include: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela si transportul funerar la cimitir.

Daca aveti nevoie de servicii de transport funerar in Romania costul se va calcula in functie de distanta si durata. Pentru detalii suplimentare sau pentru a afla costul unui transport funerar in Romania.

Angle’s servicii de transport funerar, transportul este efectuat numai de catre persoane autorizate cu masini funerare autorizate la standardele UE. Transportul persoanei decedate se face in conditii optime de pastrare si igiena, mare respect pentru persoana apropiata. Serviciul funerar de transport se asigura gratuit in Craiova si contra cost in orice alta localitate de pe teritoriul tarii sau al UE.

Pentru asigurarea serviciului de transport funerar national sunt necesare urmatoarele documente:

  • Adeverinta de inhumare
  • Certificat de deces
  • Certificat de imbalsamare
  • Adeverinta de la DSP pentru transportul funerar

Transport funerar international

Angel’s servicii funerare ofera servicii de repatriere a persoanelor decedate din strainatate, respectiv cetateni straini care au decedat pe teritoriul Romaniei. Oferim servicii complete de repatriere a decedatilor si in acelasi timp venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveşte demersul repatrierii decedatului.

Efectuam servicii de repatriere din Romania catre alte tari din Uniunea Europeana cu masini funerare autorizate la standardele UE.

Pentru efectuarea transportului liber international sunt necesare urmatoarele documente:

  • Certificatul de deces international
  • Intocmirea unui pasaport mortuar
  • Adeverinta de inhumare
  • Certificat de imbalsamare
  • Proces verbal de sigilare a sicriului
  • Autorizatii de transport international

Pentru a asigura transportul funerar international este necesar un pasaport mortuar, care se elibereaza tot de catre ambasada sau consulatul Roman si care nu este obligatoriu in cazul transportului urnelor cu cenusă. Facilitam obtinerea documentelor necesare transportului international, fiind in contact permanent cu personalul ambasadelor si consulatelor implicate. Pentru repatrierea decedatului, nu este obligatorie deplasarea rudelor in tara in care a avut loc decesul.

Serviciul de preluare din zona cargo a aeroportului

Asiguram serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroporului si transportul funerar pana in localitatea dorita de dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii legate de transport funerar ne puteti contacta accesand butonul de mai jos.

Contacteaza-ne